perjantai 30. toukokuuta 2014

Tanssilavan tunnelmaa





Kyllä tämä neule sopisi lämmittämään hartioita illan viiletessä juhannustansseista lähtiessä. Vain kaunis mekko puuttui kuvauksista.( Kuvat otettiin mökkimme lähettyvillä olevalla tanssilavalla.)
Olen aloittanut neuleen aikaa sitten, mutta aina pikkuhiljaa neuloen sen valmistuminen tuntui kestävän iksuisuuden. Tarvetta on monesti tällaiselle simppelille harmaalle neuleelle. Aloitin neuleen ylhäältä alas ilman saumoja ja summassa välillä päällä mallaillen. lankana kirpparilta ostettu valkoinen koneneulontalanka ja yhdessä sen kanssa harmaa dropsin alpakka. Täydellinen pari. Mun on hurjan vaikee neuloo ilman värejä. Matkan varrella oli vaikka minkälaista suunnitelmaa lisätä jotain,mutta onneksi maltoin mieleni. Tästä tuli ihana! Napit on myös kirpparilta ostetut sydämenmuotoiset timanttinapit. Jätin kauluksenteon viimeiseksi, kun en osannut päättää tekisinkö hupun. lopulta päädyin korkeaan kapeaan kaulukseen. Harmi kun unohtui ottaa kuva napit kiinni. Tällaisia voisi tehdä useamman..eri väreissä tietty :D

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Löytöjä!





Joskus kannattaa kurkata roskislavoille. Siis niihin joita tuodaan pihasiivouksen ajaksi talojen pihoille. Eilen tein ihania löytöjä sellaisesta. Vanhat retrot rattaat, jotka oli lähes moitteettomassa kunnossa. En vaan voinut jättää niitä sinne, vaikka en niitä itse tarvikaan tällähetkellä. Löytyi myös pari oranssia koivutuolia. Ja hauska pieni kaappi, joka kaipaa hieman entrausta. Lisäksi olen jo pitkään miettinyt et pitäis uus silityslauta ostaa..ja kappas..siellä se käyttämättömän näköinen lauta odotti minua risujen ja oksien ja roskien päällä.. Ihanaa.. ;)

maanantai 12. toukokuuta 2014

Huivi






Anoppini on tovonut kevääksi oranssin väristä huivia. Samanlaista kuin aiemmin olen hänelle tehnyt sinisenä.Tästä tuli siis hyvä äitienpäivälahja ;) Olipas vaikeaa muistella millainen edellinen tarkalleen oli ja eihän siitä prikulleen samanlainen tullut,mutta lähestulkoot kuitenkin. kirkkaan oranssi on itsevärjäämää ja tummempi okra on Dropsin alpakkaa. Alpakasta tulikin mieleen anopilleni neulomat sukat kyseisestä langasta.Oli laittanut ne hupsu pesukoneeseen ja nyt Onni sitten sai omaan jalkaan sopivat tossukat. Että..soo soo anoppi!! Hellävarainen käsinpesu suositeltavaa ;)
Ja kauniissa maisemissa käsityötkin näyttää aina vähän kaunniimmilta. Kannatti siis lähteä pienelle kuvausretkelle.

torstai 1. toukokuuta 2014

Vappu





Tänä vappuna on puhallettu kalasaippuakuplia(en tiedä mitä ne on),syöty munkkeja ja juotu simaa.
Tarkoitus oli itsellä laittaa naamiaisasu päälle ja mennä halauskyltin kanssa kaupungille. Mutta en jaksanut ja annoin kyltin ystävälleni. Se on kyllä ihan kivvaa puuhaa..siis halailu, jopa ihan ventovieraiden kanssa ;) Kylttejä pitäisi tehdä lisää.Olen leikannut sen vanerista ja maalannut spraymaalilla ja tussilla kirjoittanut tekstin. Ainoa huono puoli näin isossa kyltissä on että on halattavana koko ajan,sitä kun on vaikea minnekään piilottaa.. ;)